Използвате стара версия на вашия браузър. Моля, свалете последната версия на браузъра за оптимално шопинг изживяване. Благодаря, разбрах.

  За нас

  КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

  Наслади се на разнообразие от продукти и марки

  В нашия магазин всекидневно можеш да откриеш продукти в разнообразни модни стилове. Всички предлагани марки заслужават твоето внимание. Ще ти подскажем само с някои от тях: Guess, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual, Diesel, Nike, Esprit, Love Moschino, Motivi или Next. Не забравяй и за нашия собствен бранд, ZEE LANE, който предлага голям избор от облекло, обувки и аксесоари на изкушаващи цени.

  Върни лесно до 30 дни

  ОК е да промениш мнението си, особено когато връщането е толкова лесно. Регистрирай се на сайта ни и ще имаш 30 дни от получаване на пратката, за да се възползваш от тази опция.

  Можеш да провериш пратката при получаване

  След като направиш поръчка, вероятно любопитството ти ще започне да бушува и така чак до момента, в който пакетът се озове в ръцете ти. Е, сега имаш възможност да провериш пратката си още при получаване, дори преди да платиш, докато куриерът е все още на една крачка от теб. И ако изборът ти не отговаря на твоя вкус, можеш да върнеш поръчката безплатно без да посочваш причината.

  Ако ти е по-удобно, вземи поръчката си от офис на куриер

  За щастие, когато решиш да се поглезиш с нашите продукти, ще се насладиш на наистина гъвкави опции. Ако предпочетеш да вземеш поръчаното в удобен за теб момент, вместо да чакаш куриера, можеш да избереш офис на куриер близо до твоя дом или работно място. Защо тази опция е толкова яка? Защото така можеш да вземеш пратката си, когато ти е удобно в 7-дневен срок, дори и в събота, когато ще имаш повече свободно време.

  По всяко време и навсякъде с мобилното ни приложение

  Твоят телефон е постоянно и навсякъде с теб, защо да не бъде същото и с гардероба ти?! Новите ти придобивки са само на клик разстояние чрез мобилното приложение на Fashion Days за iPhone, iPad и Android. Свали го и се наслади на бързо и лесно шопинг преживяване. Да, наистина е толкова просто!